• Okategoriserade
  • 0

Fuskisar

I lördags kväll var vi hemma hos Kajsa och tittade på Melodifestivalen. Jag tänker inte bedöma låtarna här, men diskussuionerna gick höga om Carolas person. Hur som helst så tycker jag att Lena Philipsson inte funkar så bra som programledare. Grejen var inte att kolla på Melodifestivalen, utan att umgås och käka efterrättsbuffé. Min kladdkaka blev förresten riktigt bra. Efter att röstningen var över spelade vi Alfapet, och då passade Annica och Kajsa på att fuska, vilket gav dem segern. Genom att lägga ordet ”aqua” lyckades de kamma hem hela 36 poäng. Fusk! Så egentligen vann Åsa och Lasse. Kajsa hade hämtat hunden Blondie, som var riktigt cool. En sån skulle jag kunna tänka mig att ha. Och den ska ju vara en del på kansliet, så då får man en hund i närheten men slipper allt det tråkiga.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.