• Okategoriserade
  • 2

Oskar Linnros blir soloartist

I vår släpper Oskar Linnros sitt första soloalbum. Oskar är mest känd som ena halvan av Snook, men producerade också Veronica Maggios andra album ”Och vinnaren är …”. Första singeln ”Ack, Syndbyberg” har redan släppts och det låter lovande inför fullängdaren. Och man måste ju bara gilla en låt som har ordet ”kapuschong” med i texten. Det hör man inte så ofta. Jag har dessutom hört att Daniel Adams-Ray, andra halvan av Snook, också jobbar på ett soloalbum. Ska bli spännande att höra hur det låter. Oskar Linnros ”Ack, Sundbyberg” » Lyssna på singeln i Spotify Till höger ser du albumtrailer nr 1.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hull skriver:

    "Ack, Sundbyberg" är verkligen en bra låt. Tyvärr hörde jag i en P3-intervju att denna första singel inte är särskilt representativ för resten av albumet – att den snarare är ett sista arv från Maggio-produktionerna. Vi får väl se.

  2. Mattis skriver:

    Jag tänker att det nästan inte kan bli dåligt. Tyvärr hittar jag inget releasedatum för albumet, men det är väl bara att vänta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.