• Okategoriserade
  • 2

Jag vill inte bli lurad

I helgen var jag in i en Hemtex-butik för att kolla om de hade några schyssta sängkläder. Det hade de, men jag ville inte köpa något ändå. Egentligen hade det inget med priset att göra. Jag minns inte ens vad de kostade. Problemet är att Hemtex nästan alltid har rea, och just de där sängkläderna var inte på rea. Jag skulle helt enkelt känna mig lurad om jag köpte nåt där till fullpris. Jag vet faktiskt inte ens varför jag gick in, för jag tycker att det är ett fult knep att lura in kunder med ständiga reor. Och ibland går jag på det själv. » Tidigare skrivet om Hemtex

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Ja, ett otyg är det och konstigt att de får fortsätta med det. Men man kan ju handla där om man är medveten om att rea-priset egentligen är deras ordinarie pris. Det handlar ju om vad man tycker en vara är värd, inte vad den har kostat tidigare.

  2. Mattis skriver:

    Visst kan man köpa grejer på rea, men om det är ordinarie pris så skulle jag känna mig lurad, oavsett priset.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.