• Okategoriserade
 • 4

Tillbaka i etern

Häromdagen tappade jag min mobil en gång för mycket, och displayen ville inte vara med längre. Jag testade att starta om den, men inget hände. Jag tänkte att ”det kan ju inte bli värre i alla fall” och kastade den i golvet några gånger till. Inget resultat. Alltså var det dags att köpa en ny telefon, men vilken? I går stod det klart att iPhone kommer till Sverige ”senare under året” och alltså behövde jag bara en telefon som jag kunde klara mig på under några månader. Helst ville jag ha en med blåtand så att jag skulle kunna lägga över alla nummer – annars skulle jag vara ganska handikappad ändå. Så i går när jag var sist kvar på jobbet kastade jag telefonen i golvet några gånger till. Inget hände. Jag startade om den igen, och då visade sig displayen från sin allra bästa sida! Alltså kan jag både ringa och läsa sms igen. Men om jag tappar den så är det väl kört igen.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jörgen & Ove skriver:

  Har du inte en sån där bra försäkring som ger dig en ny mobil för typ en hundralapp?

 2. Mattis skriver:

  En försäkring som ger mig en ny mobil när min fyra år gamla inte vill vara med längre? Det låter som om försäkringen skulle ha kostat mer än en ny telefon.

 3. Jörgen skriver:

  Men herregud, går du runt med en så gammal mobil!? Kontakta Antikrundan.

 4. Mattis skriver:

  Men jag har ju sagt att jag ska byta! Och den fungerar utmärkt att ringa på!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.