Överraskningarnas kväll

I går fyllde Erik år och hans flickvän ordnade en överraskningsfest. Så i går kväll stod vi ett helt gäng utanför deras lägenhet och ringde på. Men han kom aldrig och öppnade, fastän jag bankade hårt på dörren. Så till slut gick vi helt enkelt in och sjöng för honom. Det visade sig att han stod i köket och lagade mat och hörde inget för köksfläkten som väsnades. Han trodde att han lagade mat för att hans föräldrar skulle komma på middag, men det var vi som skulle äta! Det blev en riktigt trevlig kväll med bra folk och både mat och efterrätt och fika. När jag kom hem hade jag också fått en överraskning. I min väska låg nämligen de här prylarna inslagna i tidningspapper. Nån måste ha lagt dem i min väska – av misstag eller som ett skämt. Men nån kanske saknar dem. Vet du vem de tillhör?

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. David skriver:

    HAHA!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.