• Okategoriserade
 • 6

Dålig tajming

I lördags var det schlagerfinal, och då passade jag på att bjuda in lite folk för att kolla på spektaklet. Andreas, Qarin, Evelina, Elin och Marcus kom förbi och hade åsikter om det mesta. Precis som det ska vara. Jag tror att vi var tämligen överens om att Björn Gustafsson och en del av landspresentationerna med flaggorna var bäst. Det säger ju en hel del om nivån. Tyvärr gick det ju inte så bra för Charlotte Perelli. Men jag skyller inte på henne eller det svenska teamet. Det var ju folket och juryn som röstade fram henne. Min favorit var hur som helst Norge. Dessutom i lördags: En promenad runt stan med Totte och Jojjo och glass på Lejonet och björnen i härligt solsken. Fantastiskt. Nu har förresten min mobil gått sönder. Skärmen är helt blank, så jag kan varken ringa eller läsa sms. Jag kan svara om nån ringer, men det är nog allt. Alltså måste jag köpa en ny mobil. Typiskt. Jag väntar ju på att iPhone ska lanseras i Sverige, och om ett par veckor väntas den nya 3G-versionen presenteras. Men det är ingen som vet när eller ens om den kommer att säljas i Sverige. Alltså är det svårt att veta hur jag ska göra med mitt telefoninköp. Ska jag köpa en riktigt billig telefon som jag bara ska ha några veckor, eller ska jag satsa på en telefon som jag klarar mig på i ett par år? Knivigt.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jörgen skriver:

  DN skriver i dag att Telia kommer att börja sälja iPhone i Sverige. Fast man blev ändå inte så mycket klokare av artikeln: "Telia Sonera är mycket hemlighetsfulla beträffande när de kommer att börja sälja Iphone, vad den kommer att kosta, om det rör sig om ensamrätt på försäljningen och hur länge de förhandlat med Apple".

 2. Mattis skriver:

  Jag anade att det var på gång. Det var just typiskt.

 3. Kamilla skriver:

  Du kan få hyra min T630. =D

 4. Mattis skriver:

  Nej tack.

 5. Robert skriver:

  Kan du inte låna en telefon av nån en månad eller två? Jag tror det är fler än jag som har 2-3 gamla telefoner som ligger och skräpar i nån låda..

 6. Mattis skriver:

  Det hade nog kunnat lösa sig, men nu har min telefon återuppstått!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.