• Okategoriserade
  • 2

Tv-tipset: Klass 9A

Den nya serien ”Klass 9A” på SVT är riktigt intressant. Så här skriver SVT själva om den: ”Klass 9A på Johannesskolan i Malmö får sina ordinarie lärare utbytta mot några av landets främsta pedagoger. Målet är extremt högt ställt: i slutet av terminen ska klass 9A vara en av landets tre bästa. Efter att Skolverket riktat betydande kritik för bristande måluppfyllelse var skolan för drygt ett år sedan nedläggningshotad.” Tisdagar klockan 21.30 på SVT1. » Mer info på svt.se

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Hull skriver:

    Skulle precis tipsa om samma sak, men du hann före…

    Mycket bra är det. Jag tittade och gillade.

  2. Mattis skriver:

    Det ska bli intressant att se hur det går för eleverna – om det blir nån skillnad i resultatet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.