• Okategoriserade
  • 0

Det är valår

I år är det valår igen. Det här året ska jag se till att vara insatt i debatten och göra ett medvetet val. I frågan om trängselskatten är mitt val redan klart, jag är för. Men när det kommer till partipolitiken är jag inte lika säker. Erik tipsade om sajten ungtval.se och jag gjorde deras test om vilket parti som tycker mest som mig. Så här blev resultatet: Västerpartiet: 75 %
Miljöpartiet: 71 %
Socialdemokraterna: 64 %
Centerpartiet: 59 %
Folkpartiet: 45 %
Kristdemokraterna: 34 %
Moderaterna: 19 % Lite otäckt var det att det är så nära mellan sossarna och centern. Men Miljöpartiet och vänstern ligger ju bra till.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.