• Okategoriserade
  • 2

Hemtex billiga knep

Jag har länge tyckt att Hemtex har rea hela tiden. Alltid är det nån ny typ av rea. Det är höstrea, vårrea, vinterrea, sommarrea, ombyggnadsrea och rea för byte av design på produkterna. Organisationen Sveriges Konsumenter reagerade också. Och Konsumentverket, som utredde frågan. De kom fram till att reorna alltid handlade om olika produkter, och brydde sig inte mer om det. Det är inte heller en prioriterad fråga för verket. I morse när jag kom till jobbet hade Hemtex-butiken under kontoret sina vanliga reaskyltar uppe. Sen läste jag om reafusket i DN, och när jag gick hem så var alla skyltarna borta. Trots att vd:n sa att han inte alls såg något problem med reorna. » Läs mer på dn.se

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jörgen skriver:

    Men samtidigt stod det häromdagen att deras försäljning går knackigt och deras kurs rasar. De har på grund av svikande försäljning efter sommaren nu tvingats rea ut en massa varor. Men eftersom de ju alltid har rea så är ju kunderna vana vid det. Vem vill då handla till ordinarie pris i en Hemtex-butik? De har liksom bundit ris åt sin egen rygg.

  2. Mattis skriver:

    Med andra ord ingen bra taktik. Fast nedgången beror ju på att hela branschen går sämre, inte bara Hemtex specifikt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.