• Okategoriserade
 • 8

Kan du bräcka mig?

Eftersom jag inbillar mig att min hälsena är helt läkt så dristade jag mig till att anmäla mig till Göteborgsvarvet nästa år. Göteborgsvarvet är ett halvmaraton (21 km) och 2008 hålls tävlingen den 17 maj. Jag siktar på en tid under 1 timme och 45 minuter. Det ska bli spännande att se hur det går. Någon som vågar utmana mig? » Anta utmaningen!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Jörgen skriver:

  Nej, jag vågar inte.

 2. Hull skriver:

  Har du lust att lira fotboll med mig?

 3. Mattis skriver:

  Nej. Och det är okej om du inte vill springa.

 4. Hull skriver:

  Vadå, är du rädd för att få stryk eller? (och då syftar jag på både löpningen och fotbollen…) 🙂

 5. Mattis skriver:

  Jag tror att vi skulle vinna varsin gren. Det är väl fint?

 6. David skriver:

  Jag lovar att återkomma. Ska se hur löpträningen går. Vore skoj, men en halvmara känns aningens långt…

 7. Mattis skriver:

  Jo, men det ska ju vara en utmaning. Kämpa på!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.