• Okategoriserade
  • 2

Snart mars

I morgon börjar den opålitliga vårmånaden mars. I skolan fick jag lära mig att mars, april och maj är vårmånader, men i mars brukar det minsann inte vara så mycket vår. Hur som helst så längtar jag efter våren och hoppas att slasket försvinner snart. Ljuset är i alla fall på väg med stormsteg. Lite förtjänster har snön ändå, men mest är det solen som bidrar. Den går upp tidigare och ner senare. Nu är det ljust både när jag går till jobbet och när jag går hem. För det mesta i alla fall. Förresten är februari inte så schysst den heller. Man tror att man har fler dagar än vad man har. Ett fult trick.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kamilla skriver:

    Kanske det var så när du var ung att mars VAR vår, men sen blev du gammal och tiderna hade förändrats?

  2. Mattis skriver:

    Ah. Det var bättre förr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.