Jag vill ha en!

I dag inleddes konferensen MacWorld Expo i San Francisco. Förväntningarna på nya produkter var väldigt högt ställda, och de överträffades med råge. Steve Jobs presenterade nya iPhone, som verkar vara riktigt cool. Jag har nog aldrig sett nån teknikpryl som verkar så bra. Det är en kombinerad telefon, mediaspelare och webbläsare. Och så har den kamera och widgets och man kan mejla och göra en massa annat eftersom den kör Mac OS X. Allting styrs genom att peka på den stora skärmen. Inga knappar som tar upp plats, det är nästa bara en enda stor skärm. Jag vill ha en! Men den släpps i USA i juni och kommer till Sverige först i höst. Så det är bara att vänta. Kolla in presentationen på apple.com. Klicka på iPod, Phone och Internet i undermenyn för att se animationer på hur den funkar.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Anders skriver:

  "Vill ha" är bara förnamnet! Jag kan tänka mig att åka till USA i juni bara för att köpa en. Även om den sen inte funkar att använda i Sverige…

 2. Mattis skriver:

  Om den inte var operatörslåst i USA så skulle jag hänga på! Och lite elakt är det att presentera den så långt innan man kan köpa den.

 3. Macke K skriver:

  Jaja. Bättre att vänta tills den fått 3G också. Då kan den vara intressant. Det mest revulotionerande är ju inte att de släppte den, utan att den kör OS X. Och att den heter iPhone, trots att Linksys har en produkt med det namnet.

 4. Mattis skriver:

  Den liknar ingen annan produkt på marknaden och Apple har fått 200 nya patent för den, men du tycker att namnet är mest revolutionerande?

 5. Hull skriver:

  Cool på alla sätt. Men i mitt tycke ganska ful. Finns det nån bild på den som inte är rakt framifrån?

 6. Mattis skriver:

  Här är ett helt gäng bilder: Appleinsider 1 och Appleinsider 2. Det finns tydligen bara 2 telefoner på hela

 7. Macke K skriver:

  Okej, jag kanske överdrev någon gång i natt, men visst är det ändå lite skönt att de har fixat till OS X istället för att göra ngt särskilt system för luren (byggt mer på iPod t ex).

  Jag är inte heller, precis som Anton, övertygad om att den rent estetiskt håller samma klass som förväntat. Även om det mest är en skärm och en baksida så kunde de gjort den lite schysstare. Blankpolerad baksida, t ex. Eller åtminstone skippat den fula skarven på baksidan. Trist.

 8. Mattis skriver:

  Jag håller med om att den inte är jättesnygg, men det gör liksom inget. OS X är bra, men det verkar som att man inte kommer att kunna lägga in program själv, det hade ju varit bra.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.