• Okategoriserade
  • 0

Partaj?

Snart fyller jag trettio. Jag har funderat en del på om jag ska ha någon fest. Eller egentligen är det mest andra som har funderat på om de får komma på någon fest. Problemet är att jag inte vet nåt bra ställe att vara på. I Köping och Borlänge hade det inte varit nåt problem, men i Stockholm har jag ingen koll. Kanske att det blir i Köping ändå. Jag längtar ju lite efter att få göra en inbjudan. Och att träffa alla så klart. Om nån har ett bra tips på en lokal så ska jag ta det i beaktande. I dag när jag åkte buss så fick jag åka en sprillans ny röd buss. Det är inte ofta man ser det hos SL. Det var första gången jag åkte buss med nybilslukt och tysta dörrar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.