• Okategoriserade
  • 0

Bakochfram

Nu måste jag lära mig att det är 2006, jag skriver fel årtal hela tiden. Jag måste köpa nya blommor till mina fönster, eller gröna växter i alla fall. Jag brukar inte lyckas så bra med dem, och nu har de dött igen. Nåt som är bra är att det ser ut som att de lever. De har liksom torkat precis som de såg ut när de levde, fortfarande gröna och fina. Dessutom är det jobbigt att köpa växter mitt i vintern för de får ju inte frysa. Jag har funderat på skillnaden i inredningen mellan tunnelbana och buss. På tunnelbanan sitter alla mitt emot varandra i grupper om fyra. På bussen däremot sitter alla framåtvända och har man tur finns en grupp om fyra. Varför är det så? Medan jag skriver det här misstänker jag att jag redan har kommit på lösningen. Är det för att tågen ska kunna vändas utan att alla får sitta bakochfram? Om några veckor ska jag åka till Göteborg. Jag bokade biljetter på SJ:s webbplats och jämförde lite priser. Det billigaste blev att boka förstaklassbiljetter. Det är galet tycker jag, det borde vara billigare att åka andra klass. Men å andra sidan får jag gratis internet i första klass, så jag är nöjd. Jag tycker bara att det borde gå att få tag i lite billigare biljetter.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.