• Okategoriserade
  • 0

Tåget till julen

I går när jag var på väg in till stan för att göra de sista inköpen inför jul så såg jag brevbäraren som cyklade förbi. Konstigt att brevbäraren är ute på en lördag tyckte jag, men sen såg jag i Metro att Posten minsann hade lördagsudelning i år, eftersom julafton är på en måndag. Och när jag kom hem hade ännu ett julkort landat innanför dörren. Nu sitter jag på tåget till Köping. Eller ”tåget till jul”, som tågmästaren sa när han hälsade oss välkomna. Särskilt fullt är det inte, i alla fall inte här i första klass. Men det blir nog mer folk längs vägen. Tågmästaren kunde förresten dra mitt SJ Prio-kort i sin handdator nu för att kolla min biljettlösa bokning. Smidigt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.