• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 8/7

Så här mitt i semestern har jag passat på att storstäda och tvätta. Jag är inte klar än, men jag har rensat ut en massa skräp. Kaklet i badrummet glänser som aldrig förr, och ingen disk i köket så läng ögat kan nå. Dessutom var tvättkorgen i badrummet helt tom för ovanlighetens skull. Det höll inte läge, men det var kul så länge det varade. (Hur många vuxenpoäng får jag egentligen för det här?) I helgen ska jag hem och gå på bröllop. Det ska bli kul. Men som vanligt är vi ute i sista minuten, så vi får se om vi hinner hitta på nåt kul. Present blir det i alla fall. I dag har det varit fantastiskt väder. Soligt hela dagen faktiskt. Hoppas att det håller i sig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.