• Okategoriserade
  • 0

Måndag 7/10

I dag var vi på studiebesök i Frövi där de tillverkar kartong. En tröttsam resa, som började redan 07.30. Omänskligt tidigt! Och inte var det speciellt intressant heller, förutom att se folket som jobbade där – en del av dem var lite udda. Dessutom hade man lite huvudvärk av vätskebrist när man kom hem.

I lördags var vi i Falun och roade oss. Först kollade vi in Johan och hans Stacs of Stamina som spelar hip-hop. Det var en schysst spelning, men en publik full av fjortisar var inte riktigt deras målgrupp. Sen drog vi vidare till ETC där Totte spelade house och lite drum’n’bass. Det var mycket trevligt, och vi dansade nästan hela tiden från elva till två. Dessutom hade de ett dansgolv med techno, där vi gjorde ett gästspel. Jag och Johanna var ensamma att dansa, och folket fick väl nåt kul att kolla på… Sent blev det också, och inte förrän kvart i fyra var jag hemma.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.