• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 15/10

När man väl tar tag i städandet blir det kortis i dammsugaren! Gaah! Jag vill inte lägga pengar på att köpa en ny… Men man måste ju ha en. Och jag som tänkt önska mig en i julklapp. Men det är som allt annat just nu: kan det gå fel så gör det det.

Var hemma i helgen, och vi tog en tur till moster med familj i Stockholm, som just flyttat till ett hus. Det var imponerande stort och flashigt, men inte lika mysigt som mina föräldrars hus, som nu också är klart på övervåningen.

På torsdag är det GT-sittning med åttiotalstema. Ettorna som arrangerar det hela började tokdyrt med att ta 250 kronor, men ändrade sig till 200 och sen till 150 kronor. Men just nu känns det i alla fall inte som att jag kommer gå dit.

Köpte förresten Robyns singel för några veckor sen. Nu hade maxisingeln kommit med en massa remixar, så jag fick köpa den också… Albumet kommer den 4 november. Vi väntar med spänning.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.