• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 10/7

Nu är det varmt, vill jag lova. Över 26 grader var det i dag. Då passar det ju bra att ta en tur till Båtstad och ligga där hela eftermiddagen. Och så hann man ju läsa en del i engelskaboken också. Men det är fortfarande en del kvar. På fredag ska en ny recension vara klar.

I lördags var det dags för det första mötet med UNF:s stadgeutredningsutskott. Det var kul, även om vi bara hannn tio av sjuttio paragrafer på hela dagen. Och så åt vi på Pizza Hut – en sån klassiker!

I måndags var mina syskon på besök. Det blev det traditionsenliga besöket på Kupolen och lunch på Akropolis. Jäklar, vad god mat de har!

Till helgen är det avslutningfest för Brothers & Sisters, en klubb i Falun. Så då ska vi dit, och Daniel har förfest – någonstans i Falun…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.