• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 23/1

Det blir bara roligare och mer saker att göra. På gång är bland annat en redesign av NLE:s webbplats och en 24-sidig broschyr med texter om narkotikafrågan för UNF.

Och dessutom det största och roligaste av dem alla: en omarbetning av UNF:s webbplats. Formgivningen görs av ETC i Stockholm och jag ska projektleda det hela. En liten (eller stor) överraskning är att budgeten för arbetet är 250.000 kronor.

I går hämtade jag mina nya glasögon på Synsam (tack för studentrabatten) och i dag var det premiär. Jäklar, vad snygga de är!

I går kom också Fotokatalogen från tryckeriet. Den såg inte så snygg ut, och jag är rätt glad att jag inte var mer inblandad i arbetet än vad jag var. Tryckeriet verkar dock ha sjabblat rejält, och det finns inte en chans att vi betalar fullt pris!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.