• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 22/1

Jag citerar mig själv från ett inlägg i ett annat forum:

"Jag såg en bit av Big Brother – såpaveckan i går kväll. Jag förstår faktiskt inte hur de kan tycka att det är bra tv. En lång stund fick man se hur Godzilla satt ensam och drack diverse alkoholhaltiga drycker och pratade med sig själv. Efter en stund klipptes det till när flera av deltagarna umgicks. Plötsligt går en av tjejerna förbi med ölbacken och ställer den i slussen (så att ingen kommer åt den.) De har fått ett uppdrag som går ut på att inte dricka någon alkohol under de kommande 24 timmarna. Godzilla går i taket och nästan bönar och ber om att få alkohol. Och detta sänder de och tycker säkert att det är bra tv.

Sorgligt, säger jag."

Skivsamlingen är förresten farligt nära 700.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.