• Okategoriserade
  • 0

Måndag 7/8

Idag kom IKEA-katalogen. Alltid lika efterlängtad och alltid lite bättre för varje år. Finns hur mycket bra saker som helst och mycket som man vill ha. Men det är nog bäst att vänta tills man får en lite större lägenhet. Min bror har tagit bort gästboken från sin hemsida. Jag som just skulle skriva nåt spydigt om att det visst inte var så dumt att ha ett betalkort. Han har tidigare vägrat skaffa ett trots att jag har försökt övertala honom hur bra det är. Nu har han trots allt skrivit i dagboken på sin hemsida att han uppskattar det mer och mer. Men jag får väl ge honom cred för A-ha-plattan. Jag trodde inte att den skulle vara så bra, men nu har den gått non stop ett tag och den blir bara starkare för varje lyssning. Och sommaren lider mot sitt slut. Nu är det bara en och en halv vecka kvar av undervisning innan de sista proven. Men innan dess är det dags för Liseberg till helgen om allt klaffar.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.