• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 27/7

HÄRLIGA SOMMARSOL! Äntligen har vi fått lite värme! En så härlig och efterlängtad dag. Och det är just nu som vi ska börja plugga igen på allvar. Men, men. Himlen var när jag gick hem från skolan idag lika härligt blå som den var igenmurat grå igår. Jag gick på eftermiddagen ner till Tjärnasjön och satte mig där för att läsa en bok. Riktigt trevligt, men jag märker nu att min ena arm är märkbart rödare än den andra. Får väl ta andra sidan i morgon. Gårdagens klippning gick riktigt bra. Moderna Salongen i Kupolen fick den äran. Lite annorlunda tekniker än jag är van vid, och riktigt kort blev det – men bra. Lite dyrt dock med 255 kronor för en klippning. Och när jag frågade efter nån bra vax plockade hon fram en för 149 kronor, men det blev det inget av med!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.