Reseåret 2016

Jag gillar att resa. Min favorit är London, men i år tänkte jag att det skulle bli lite nyheter på schemat också. Fast jag har redan tjuvstartat med London.

Jag har ju redan varit i London en gång i år, men det blir faktiskt en gång till i sommar. Dessutom tänkte jag mig en tur till Berlin, kanske när de har sin Pridefestival om det inte blir för dyrt att vara där just då.

Då har jag klarat av mina två favoritstäder, så sen kan jag testa nåt nytt. I höst blir det nämligen både Melbourne i Australien och en sväng förbi Taipei. I Melbourne bor två vänner som jag ska hälsa på. Ska bli kul att se dem, för de flyttade dit vid årsskiftet och sedan dess har jag inte sett dem. (Faktiskt har jag inte sett dem sen vi åkte till London tillsammans före jul.)

I Taiwan ska jag besöka Taipei och Tainan City, där jag ska hälsa på en vän. Det kommer att bli en storslagen resa, jag känner det på mig!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.