• Okategoriserade
  • 0

London igen

I går kom jag tillbaka från ännu ett besök i London. För varje resa så ser jag lite mer av stan, lär mig hitta lite bättre och gillar stan mer och mer. Den här gången var det mest shopping som stod på agendan, men jag hann även med att äta middag med Kenneth som också var i stan. Vi åt och gick en vända på det gigantiska shoppingcentret Westfield, som är Europas största. Det var verkligen påkostat, men innehöll mest de vanliga butikerna. Jag hade packat lätt för att få plats med så mycket nya grejer som möjligt på vägen hem. Och jag shoppade tills väskan var jam-packed. Nu har jag laddat garderoben för hösten, och det blev inte så mycket färgglada kläder den här gången. Dels har jag ganska mycket sånt, och dels blir ju färgerna lite mer dämpade på hösten. Tre skivor blev det också, dem hittar du under Musik. Videon till höger är från Vagabonds album. Jag är nöjd med resan, och det enda negativa var hotellet. Det kan jag tyvärr inte rekommendera. Till att börja med fungerade inte mitt nyckelkort, så jag fick gå ner till receptionen där de programmerade om det. Tyvärr fungerade kortet ändå inte, så jag fick gå ner igen och nån chef följde med upp och konstaterade att det var låset det var fel på. De lovade att fixa det och jag stack ut på stan. När jag kom till baka fungerade mitt kort fortfarande inte, så jag fick återigen hämta den långsamma chefen, som tog med sig ett nytt kort som fungerade. Rummet var visserligen fräscht, men inte så kul eller modernt. Det var lyhört och jag väcktes ganska tidigt av folk som pratade. Dessutom var funkade inte fjärrkontrollen till den lilla 14-tumsteven. Det fanns ett kort som man kunde hänga på dörren och kryssa för om något behövde åtgärdas i rummet, men förstås ingen penna. Något som däremot var bra var att jag formligen överöstes med schysta handdukar. Hur som helst är jag nöjd med mina inköp. Och med resan som helhet. Undrar när jag ska dit igen …

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.