• Okategoriserade
  • 0

Hemmabio

I går var Andreas, Marcus, Elin och jag på bio och såg Änglar & Demoner, den andra filmen efter Dan Browns böcker om symbolexperten Robert Langdon. Jag tyckte att filmen var en bra actionrulle, även om upplägget liknade Da Vinci-koden väldigt mycket. Men det var högt tempo och det hände saker hela tiden, så det blev aldrig trist. Men det mest underliga var ändå mannen som satt bredvid mig. Han hade en väska med sig där han hade packat med sig öl och mackor och jag vet inte vad. Sen satt han där och knäckte ett par öl, käkade sina mackor och fällde kommentarer här och var. Han svarade ibland på vissa repliker med ett ”yes” och läste ibland text som visades på duken. Det verkade som att han trodde att han var hemma i sitt vardagsrum.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.