• Okategoriserade
  • 0

P3 Guld

I lördags var det dags för P3 Guld. Vi var ett rejält gäng som besökte Scandinavium för att se galan. Tidigare under dagen hade vi utvärderat Summer Camp (bättre sent än aldrig) och så avslutade vi med denna festliga tillställning. Anders Johansson (från Anders och Måns) var programledare och han gjorde ett riktigt bra jobb. Det var kul och uppsluppet på en lagom nivå. 10-15 artister spelade under kvällen, en del bra och en del mindre bra. Det fanns väl nåt för alla i alla fall. Det hela var väldigt snyggt producerat, både den grafiska formen och det visuella på scenen. Vi kunde också se tv-produktionen på stora skärmar, och även den såg ut att vara väldigt snygg. Det enda som vi upptäckte som gick snett var när Lykke Lis manager skulle hämta hennes pris för årets nykomling, och läste tacktalet för årets pop (som hon inte vann). Han verkade inte märka nåt alls.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.