• Okategoriserade
  • 2

På lägenhetsvisning

I kväll var jag bjuden till två lägenhetsvisningar. Det var två lägenheter i samma hus som var lediga, så jag skulle kolla på båda på samma gång. Jag hittade den ena på ett fastighetsbolags webbplats, och anmälde att jag var intresserad. Sen ringde en dam från fastighetsbolaget och bjöd in mig till visning, och tipsade då om den andra lägenheten också. Den ena lägenheten var på 36 kvadrat, helt renoverad och kostade 4.200 kronor i månaden. Den andra lägenheten var på 26 kvadrat och kostade 2.100 kronor i månaden, men den var inte rustad. I morgon ska jag ringa till fastighetsbolaget och säga om jag är intresserad av nån av dem. Och det är jag ju verkligen. Faktiskt är jag mest intresserad av den lilla. Det är ju schysst med renoverat, men den lilla var mycket mysigare. Det enda som var dåligt var att badkaret i badrummet hade ganska ful emalj. Jag trodde att det skulle vara ganska mycket folk på visningarna, men det var bara jag och en kille till som dök upp. Nu hoppas vi att vi kan få varsin lägenhet. Tjejen som bodde i den lilla lägenheten var väldigt trevlig och berättade om huset visade och tvättstugan. Riktigt fräscht var det. I gatuplanet ligger en bar, och den stora lägenheten ligger rakt ovanför den. Hon berättade dock att baren har blivit mycket lugnare på sistone, och pratade sig varm om det fina området. Hennes lilla lägenhet låg på tredje våningen så där behövde man inte oroa sig för att bli störd av ljud från baren. Nu håller jag tummarna för att jag får nån av dem.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. David skriver:

    Härligt! Håller tummarna. Vill ju inte tipsa om fler förråd nu. Du är värd nåt bättre! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.