• Okategoriserade
  • 2

Happy Meal

I går var jag till Vällingby för att handla. När jag ändå var där passade jag på att äta lunch på McDonald´s. I kön bredvid mig var det en mamma som köpte Happy Meal till sina två barn. Hon sa till tjejen i kassan att om det fanns olika leksaker så hade hade en flicka och en pojke. Jag trodde inte att föräldrar gjorde så nu för tiden, utan att de skulle kolla på grejerna först i stället för att följa stereotyper.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åsa skriver:

    Tyvärr har vi inte kommit längre. Ofta frågar affärbiträden också, ibland måste man säga vilket kön det är när dom ska slå in paket. Då brukar jag börja bråka.

  2. Mattis skriver:

    Jag undrar varför det ens ska vara olika. De skulle ju göra det mycket enklare för sig själva om de bara hade ett alternativ.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.