• Okategoriserade
  • 0

Risk för första gången

I lördags var jag och Anton och Erik hemma hos David och Camilla och spelade Risk. Anton och Erik hade spelat förut, men för oss andra var det första gången. Efter att vi hade käkat började vi gå igenom reglerna, och det tog väldigt lång tid. Det verkade vara ett väldigt komplicerat spel, och vi undrade hur vi någonsin skulle kunna komma igång och spela. Men när vi väl satte igång var det inte så komplicerat trots allt. Det var ett riktigt bra spel. Till min stora förtret blev jag utslagen just som jag skulle sätta min storslagna plan för att ta över världen i verket. Men det är sånt som händer. Det blev trots allt en riktigt bra kväll. Och Risk spelar jag gärna igen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.