• Okategoriserade
 • 4

Beröm

Nu har arbetet med UNF:s nya webbplats äntligen dragit igång. Med den nya grafiska profilen som grund kommer den att bli fantastisk! Jag var på möte på webbyrån i måndags, och det funkade riktigt bra. Deras designer berömde profilen och mitt arbete med den och våra trycksaker som ”riktigt kompetent”. Jag kände mig rätt nöjd, det måste jag säga. Det är inte ofta man får sån feedback, så det känns extra bra när man får det. Och i det dagliga tragglandet tvivlar jag ibland på min egen förmåga.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Kamilla skriver:

  De nya värvarfoldrarna är snyggare än de gamla! Fast jag undrar om Moa (?) tycker det är kul att hon ser gravid ut på framsidan?

  Längtar förrestenefter den nya grafiska profilen…

 2. Mattis skriver:

  Då går det åt rätt håll i alla fall.

 3. Helene skriver:

  Jag har då aldrig tvivlat på din kompetens, men kanske inte sagt det. Förlåt.

 4. Mattis skriver:

  Nu börjar det likna kärleksrunda här. Jag vill verkligen inte ha några framtvingade komplimanger. Men jag tycker att du har visat uppskattning för mitt arbete.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.