• Okategoriserade
  • 0

Middag på Jensens

I går åt jag middag på Jensens Bøfhus med samma gäng som jag spelade TP med. Det var riktigt trevligt, trots att vår servitör var lite för mycket ordningsmänniska. Först informerade han oss om att han skulle ta upp beställningarna runt bordet, och visade i vilken ordning. Han talade högt och tydligt och berättade han att han skulle börja med att ta upp beställningarna för dryckerna. Så vi gick varvet runt och alla svarade snällt på vad de skulle dricka och vilken storlek. Sedan fortsatte han med att ta upp beställningarna för maten. Han förklarade att han ville veta maträtt, storlek, hur vi ville ha köttet och om vi ville byta typ av potatis. Alla svarade korrekt och snabbt. Vi ville också ha vitlöksbröd som förrätt, och det antecknade han nogsamt i sin handdator. Efter ganska lång väntan kom maten in, utan att vi hade fått vårt vitlöksbröd. Trots sina klara direktiv hade han lyckats missa brödet, men när vi väl sa till fick vi det snabbt. Dessutom hade han tagit sig friheten att byta ut Kamillas mat, till nåt som han tyckte var bättre. Hon hade ställt in sig på att få grillad tomat med sin mat, men eftersom det fanns en variant utan grillad tomat som var billigare så hade han tagit den i stället. Det skulle inte jag kalla service. Efter ett tag försvann vår ordningssamme servitör, och vi fick en mycket trevligare tjej som tog betalt.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.