• Okategoriserade
  • 0

Ny stockholmare

I dag fikade jag och käkade middag med en kompis som just fått jobb och flyttat till Stockholm. Det är kul att det kommer lite fler bekanta ansikten till stan. Det var väldigt varmt i dag, och eftersom det regnade då och då så blev det ganska fuktigt också. Jag tycker ju att det kan vara antingen eller. Antingen varmt eller regn. Fast när vi kom ut från caféet hade det regnat lite mer och var ganska frisk luft. Jag tänkte skippa löprundan i dag, men kom hem vid nio och stack ut då. Det är intressant att se hur många harar och kaniner som finns längs spåret. De verkar inte bry sig alls och rör sig inte en millimeter när man springer förbi. Råttorna däremot springer som sjutton när man kommer.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.