• Okategoriserade
  • 2

Israel i EM

Under EM i friidrott var Israel med och tävlade. Många tittare sms:ade in och frågade hur det kom sig. Eftersom Israels grannländer inte har erkänt Israel som en egen stat, så deltar Israel av politiska skäl i den europeiska gemenskapen. Det gäller bland annat EM och Eurovision Song Contest. Så långt allt väl. Men nu var det ju också så att Israel låg i krig med Libanon. Och då förstår jag inte alls hur Israel kunde tillåtas vara med. Fast det är klart, om krigförande länder inte skulle få delta i idrottssammanhang så skulle ju USA aldrig få vara med.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åsa skriver:

    Det kanske är det som behövs för att USA skulle sluta bomba skiten ur världen!

  2. Mattis skriver:

    Det vore verkligen på tiden!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.