Första dagen på jobbet

I dag var första dagen på jobbet efter semestern. Jag kände mig ganska peppad, och det blev en bra dag. Jag var väldigt effektiv och fick en massa gjort: Eurocard-fakturan, tidrapporten, telefonsamtal, mejl och så flyttade jag allt från det gamla till nya rummet. De kommande två veckorna kommer jag att göra ett nummer av Motdrag och en pärm full av texter. Sen är det dags för en veckas semester igen. Det regnade när jag gick till jobbet i morse, så det kändes helt okej att gå dit. Och när jag gick hem på eftermiddagen så sken solen från sin bästa sida.
Jag kör radiobil på Liseberg under Sommarfestivalen.
Foto: Caroline Spångberg

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Kamilla skriver:

  Nej men, har du flyttat?

 2. Mattis skriver:

  Jepp, nu sitter jag nästan längst bort i korridoren igen.

 3. Helene skriver:

  Ska bli spännande att se hur MÅNGA pärmar med text du hinner med på 2 veckor 🙂

 4. Mattis skriver:

  Jag skriver väldigt fort!

 5. Hull skriver:

  Den där bilden är verkligen sjukt snygg. Färgerna, kompositionen, känslan, uttrycket… Allt är grymt.

 6. Mattis skriver:

  Ja, jag gillar den skarpt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.