• Okategoriserade
  • 0

Av eller på?

Vid dörren i mitt sovrum finns ett eluttag som jag alltid har trott är trasigt. Nyligen testade jag att flytta min Airport dit, och den funkade. Jag blev förvånad och undrade hur det kom sig. Jag testade uttaget tidigare med en lampa, och har testat med dammsugaren också och det har aldrig funkat. Sen gick jag ut ur rummet ett tag och när jag kom tillbaka tände jag lampan i taket. Och då slutade det tådlösa nätverket att funka. Det visade sig att strömbrytaren till lampan stänger av vägguttaget. Så när lampan är på så funkar det inte, och tvärt om. Det kanske förklarar det där hålet i väggen också, där det borde sitta en kopplingsdosa.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.