• Okategoriserade
  • 0

Zoegas slutar förolämpa

Zoegas kaffe har tidigare haft en reklamfilm som förolämpar sina kunder, men nu har de äntligen ändrat sig. Tidigare reklamfilmer gick ut på att nån person verkade nästintill osynlig i olika situationer. Till exempel fanns det en film där en kille satt på ett kafé och misslyckades med att få servitrisens uppmärksamhet, trots att han var ensam i lokalen. Budskapet var ”En svag personlighet kräver ett starkt kaffe”. Ungefär som att säga ”du, din loser, du borde dricka Zoegas”. Nu har de nya filmer med personer som sticker ut från mängden, som är starka och därför dricker Zoegas, ett kaffe som passar deras personlighet. Mer peppande och de idiotförklarar inte sina kunder.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.