• Okategoriserade
  • 0

Lilla vi svajar

Humorprogrammet ”Lilla vi – tar stor plats” på TV4 är ibland otroligt roligt, och ibland helt ofattbart. Gårdagens höjdpunkt var den återkommande del när Carina Berg ger sig ut på stan för att intervjua en viss typ av människor. Det har tidigare varit satanister, och igår var det lesbiska. Men hon vågar inte intervjua just de människorna, så hon ber andra att spela att de är satanister eller lesbiska. I går fick hon alltså några att spela lesbiska, bland annat ett par äldre damer och några yngre tjejer. Den ena av de äldre damerna fick frågan om vad det var hon föll för hos sin tjej. Hon svarar att det var ögonen, och tillägger ”men du är inte så tokig du heller”. En av de yngre tjejerna får frågan om hon möter några fördomar, och svarar ”Ja, stenkastning”. Carina Berg tycker att det verkar otäckt, och tjejen svarar: ”Det förstörde dan lite”. Det är kul när folk avslöjar sina fördomar. Min kusin Mimmi gjorde också en instats, men pratade mer om att det funkar bra om man har stöd från vänner och familj. Där hade hon tur. Andra delar i programmet är så pinsamt dåliga att jag undrar hur de kunde gå med på att sända dem. Helt poänglöst.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.