• Okategoriserade
  • 0

Svar från chefen

Nu har jag fått svar från den som är ansvarig för kundtjänsten. Han meddelade att ”så här får det ju inte gå till” och bad så mycket om ursäkt. Chefen på plats på kundtjänsten hade nu tagit upp det här med de anställda och sagt till dem ”var skåpet ska stå”. Han berättade också att tjänsten avisering inte finns, och att den alltså inte ska finnas i röstbrevlådan. Han skulle se till att den informationen tas bort. Bra initiativ, men lite dåligt med tanke på att han sa att tjänsten inte funnits på hela året. Tjänsten avisering funkar ju så att telefonen rings upp för att visa att det finns ett meddelande i röstbrevlådan. Folk hade då ringt till Optimal Telecom och klagat på busringningar, trots att de själva ställt in att de vill ha tjänsten. Varför är jag inte förvånad?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.