• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 23/8

Kommissionen. En emotsedd premiär på en ny svensk dramaserie. En väldigt bra sådan på det hela taget. Spontant reagerade jag över väldigt bra engelsk dialog, onaturligt bra för svenskar. Annars kändes det genomarbetat och trovärdigt, men en aning för ljust, för rakt på sak. Jag hade nog väntat mig en aning mörkare stämning. Men det här blir helt klart en serie att följa! (En anställd på IOGT-NTO hade dessutom en statistroll i dagens avsnitt.) I morse när jag kom hem efter löprundan lyckades jag bränna en propp. Det var taklampan i vardagsrummet som konstrade, och fick proppen att gå. Nästan hela vardagsrumment, badrummet och delar av köket dog. Härliga kopplingar! Eftersom kylen dog och jag inte hade några proppar i reserv fick jag prioritera användningen och döda andra grejer så att kylen skulle funka. När jag kom hem efter jobbet och var på Vi och handlade passade jag på att köpa nya proppar. Självklart hade de inte 10 ampere som jag skulle ha, så det fick bli 6 A i stället. Det funkar än så länge. Men jag får ta och skriva ett brev till butiken och påpeka de här bristerna. Förresten har jag äntligen fått mina glasögon nu. Tredje bågen gillt. Får se om de håller. I morgon: poker.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.