• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 5/10: Bio

I dag har jag varit på förhandsvisning av filmen Strandvaskaren. Tidningen Chili bjöd, så jag bjöd med Kenneth. Ibland är jag så generös. Det var en helt okej film, även om det i inledningen kändes som att varken skådespelande eller regi var på topp. Men det tog sig, och den var riktigt scary här och var. Lite som en svensk Scary Movie, fast inte lika löjligt. I går kom värvarbroschyren från tryckeriet. Tryckeriet hade varnat för problem med passning (svällning) och att ryggen på omslaget spruckit upp. Det störde mig inte alls, och jag tror inte att nån som ser broschyren kommer att märka det. Däremot irriterade jag mig på att två namn till bilderna i broschyren bytt storlek och typsnitt. Jobbigt att upptäcka sånt nu, och jag är säker på att det såg rätt ut på provtrycket. Min kontakt på tryckeriet skulle undersöka och återkomma. Hur det blir med helgens resa vet jag inte riktigt. Det vore hur som helst kul att komma iväg.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.