Ny mikro!

Under en biltur med Andreas hamnade vi på Media Markt, och då kom jag på att jag verkligen behövde en ny mikrovågsugn. Min gamla köpte jag när jag flyttade hemifrån (oklart när) så den behövde bytas ut. Sedan nåt år eller så var det dessutom problem med att öppna luckan.

Jag har letat ganska länge efter en ny mikro utan att hitta nån som jag gillar, men den här gången gjorde jag faktiskt det. Så det blev en Whirlpool som nu pryder sin plats i köket. Det enda dåliga är att den glider på underlaget när man ska öppna luckan så att man måste hålla i den för att den inte ska flytta sig. Jag får ta fram limpistolen.

Efter bilturen mötte vi upp Qarin och hennes föräldrar för att käka lunch, och Qarin kunde då berätta att hon vunnit ett resepresentkort 25.000 kronor på turismmässan på Svenska Mässan. Det passar verkligen perfekt till Qarin och Andreas kommande halvårslånga bröllopsresa. Jag säger grattis!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.