• Okategoriserade
  • 0

Söndag 25/4

I helgen har jag varit på Nyfors kursgård utanför Älvsbyn. Där hade man läger för en massa nya UNF:are. Totalt var det sisådär 130 personer – imponerande! Tyvärr snöade det i fredags kväll och hela dagen i går. Det var jobbigt, och det kändes skönt att komma tillbaka till våren i dag. På samma plan från Luleå till Stockholm fanns också ingen mindre än Sven Wollter. Lite coolt. På det hela taget var det en mycket bra helg. Kul att träffa lite nytt folk och massor av bra material till Motdrag. Och kidsen har coola dialekter, sånt gillar jag. Fast Saxenborg är bättre än Nyfors, så är det bara. Jag har fortfarande inte hört nåt om hur det blir med jobbet som jag har sökt, trots att det senste beskedet var att det skulle bli klart i fredags.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.