• Okategoriserade
  • 0

Torsdag 25/3

Nu är tjänsten som informationssekreterare på UNF utannonserad, så det är dags att börja fila på en ansökan. Får se hur det går. Det är ju extra klurigt när man jobbar på stället och känner de som ska läsa ansökan. Häromdagen kom också årets deklaration i brevlådan. Som egenföretagare har man ju aldrig fått den färdigifyllda varianten, utan fått göra hela jobbet själv. Men nu får man det och där kan man läsa att jag beräknas få 4.300 kronor tillbaka i år. Känns bra. En konstig sak som jag har tänkt på är att man hälsar på varandra i huset där man bor. Speciellt i mitt hus är det extra konstigt eftersom det är två hus som är ihopbyggda med en lång gång. Man hälsar på varandra vare sig man känner igen den man hälsar på eller inte. Men så fort man kliver ut genom ytterdörren får man inte längre hälsa. Då kan det ju vara nån som inte alls bor i huset. Hemska tanke!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.