• Okategoriserade
  • 0

Måndag 22/3

I fredags var vi på genrepet av Melodifestivalen. Det är alltid kul att vara på plats och se lite av det som man aldrig får se i tv. Det var också stor skillnad på programledarnas insats på genrepet och i själva programmet. På genrepet var de mer avslappnade och det verkade som att de hade mer koll då, även om en del självklart var improvisationer. Och jag förstår om det inte är så kul att bara köra inrepade grejer. Bäst av allt var att de bytt ut de fejkade artistanekdoterna till presentationer gjorda av REA-gänget. Klockrent. Mest professionell av programledarna var Peter Settman. I går jobbade jag en hel del med det publiceringsverktyg som jag använder för den här webbplatsen. Det börjar bli riktigt bra. Arbetet med Motdrag går riktigt bra. Nästa nummer kommer att bli kanon.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.