• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 24/10

Idag var det tenta i grafisk grundkurs. Inte särskilt svårt, men så omfattande och mycket att skriva att man fick kramp i fingrarna. Jag satt i tre timmar och skrev nästan oavbrutet. Det har varit riktigt trist höstväder idag, det har regnat och varit kallt. Igår fick jag hjälpa mamma med pensionsvalet. Några trevliga och till synes stabila aktiefonder blev det. Och jag tar samma själv. Nu är det bara att hålla tummarna. Och vänta… Min morfar har fixat en hederlig gammal cykel till mig, så snart slipper jag gå mer. Synd bara att det snart blir kallt och inte alls speciellt kul att cykla. På torsdag ska vi träffa Borlänge Energis ungdomsråd och diskutera projektet med deras ungdomstidning. Det blir spännande. Imorgon ska vi göra ett utkast till layouten. Tyvärr har kårtidningen ännu inte kommit från tryckeriet. Nu börjar vi tröttna på dem. Nu hoppas vi på att den dyker upp i slutet av veckan.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.