• Okategoriserade
  • 0

Tisdag 31/10

Snart är det äntligen dags att ta en veckas solsemester och slippa den regniga svenska hösten. På torsdag morgon sitter vi på planet till Eilat i södra Israel och 25-gradig värme. Jag bokade biljetten i eftermiddags och åker tillsammans med tre kompisar. Härligt! Men min bror lär inte bli glad. Läs mer på Fritidsresor hemsida. I eftermiddags var jag och en klasskompis (vi som formgav Kårsetten) på ett möte med Borlänge Energis ungdomsråd. Vi ska göra deras tidning för högstadiet och gymnasiet, och nu börjar det arta sig. De har det mesta klart för sig, så nu ska vi ta in offerter från tryckerier så att vi kan göra en budget för produktionen. Mycket färg hoppas vi på.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.