Måndag 1/5

Jag och en kompis passade på att ta en tur i spåret i Johannidalsskogen. Vi sprang tre kilometer, och efter ungefär halva banan springer vi om en äldre herre som lunkar på i spåret. Vi springer mycket fortare och tar oss snabbt förbi honom. När vi är klara och stretchar i slutet av spåret kommer den äldre herren. Han hälsar och undrar hur långt vi sprang. Han hade tagit trekilometersspåret, och tyckte att vi sprang dubbelt så fort som honom. Vi berättade att vi sprungit samma sträcka och tyckte att vi hade gjort bra ifrån oss. Sen säger han att han redan hade sprungit milaspåret och tog trekilomentern som en extra runda! Jaha ja. Han var sjuttio år gammal! Vi som trodde att vi utklassade honom. Men han tyckte att vi skulle sträcka på oss, eftersom han trodde att vi var 18-19 år och vi i själva verket är 24-25. Det är bara att fortsätta träna!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.