• Okategoriserade
  • 0

Lördag 15/4

Idag fyllde en kompis år, och vi hälsade på honom i hans hus utanför Arboga. Vi fick den lysande idén att flytta dit några stycken, så att vi skulle bli fem kompisar som bor där. En alldeles utmärkt idé. Och då skulle det ju inte vara så dumt att ha körkort. Så det är bara att vänta och se om jag ska börja plugga i höst… Innan vi åkte iväg, passade jag på att gå till Verona och köpa mig lite mat. En alldeles underbar kväll var det. Regnet hade gjort asfalten våt och luften klar och krispig i de tiotalet plusgraderna. Solen blänkte i den blöta marken och bländade mig mer där än ovanför hustaken. Fåglar sjöng vårens första toner på båda sidor om mig. Jag kom på mig själv att gå lika snabbt som alltid och saktade ner för att hinna känna in våren.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.