• Okategoriserade
  • 0

Onsdag 12/1

Idag var jag på topp hela eftermiddagen. En dam från stadskansliet ringde nämligen och meddelade att kommunchefen gärna ville träffa mig om ett jobb jag sökt. Det var i måndags kväll när jag surfade in på Köpings kommuns hemsida för att kolla om biblioteket hade några böcker om Java-script, som jag också kikade på lediga jobb inom kommunen. De sökte en sekreterare/assistent till kommunchefen. Sista ansökningsdag var samma dag. Så på tisdagen försökte jag ringa och prata med henne om jag möjligen kunde få komma in med en ansökan i efterhand, men jag fick inte tag i henne och tyckte att det vore fräckt att be henne ringa upp. Så på tisdagkvällen skrev jag en anökan och mailade den till henne tillsammans med min meritförteckning. Och det tog skruv! Nu gäller det bara att få jobbet också.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.